ramme3.jpg
picto_tynd.jpg

Adgangsvej

Man tror ikke på, at dette faktisk er tænkt som en adgangsvej - Arbejdstilsynet giver denne et strakspåbud!!             

Arbejdsmiljøtjek

Som et unikt tilbud i branchen tilbyder vi  mulighed for, at du og din virksomhed kan  få et uforbindende arbejdsmiljøtjek, der hvor din virksomhed ligger - ring og aftal møde på 2013 4516

Gangbro

Her ville Arbejdstilsynet give de ansvarlige for denne "gangbro" et strakspåbud, fordi adgangsvejen ikke er sikker at færdes på.  

Hul i jorden

Arbejdsmiljørådgiveren i egen høje person undrer sig over, hvorfor "hullet" ikke er spærret bedre af - Arbejdstilsynet giver et strakspåbud!!

Stillads

Flot, flot adgangsvej til stillads - dansk byggeplads - Arbejdstilsynet giver gerne mindst et strakspåbud her!

Autoriseret Rådgivningsvirksomhed på 4 hovedområder PDF Udskriv Email

 

Arbejdstilsynet har godkendt Zeuthens Arbejdsmiljø v/ Henrik Zeuthen som Autoriseret Rådgivningsvirksomhed på 4 hovedområder indenfor arbejdsmiljøområdet 

Det betyder, at Zeuthens Arbejdsmiljø er autoriseret til at hjælpe virksomheder, der af Arbejdstilsynet har modtaget et eller flere rådgivningspåbud i forbindelse med et eller flere påbud inden for det fysiske, kemiske, biologiske og ergonomiske område.

 

Rådgivningspåbud til arbejdsgivere på det fysiske, kemiske, biologiske og ergonomiske område giver Arbejdstilsynet,såfremt der konstateres et eller flere komplekse og alvorlige arbejdsmiljøproblemer på det pågældende område, eller der er konstateret mange overtrædelser af arbejdsmiljøregler på områderne. Der kan også være tale om rådgivningspåbud til bygherrer ang. fx manglende eller mangelfuld Plan for sikkerhed og sundhed.

 

Ring straks til Zeuthens Arbejdsmiljø på 2013 4516 eller mail til os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , hvis du modtager et eller flere påbud eller forbud på ovenstående områder med tilhørende rådgivningspåbud - eller for den sags skyld også alm. påbud eller forbud på andre områder, men uden et tilhørende rådgivningspåbud - du skal intet betale for vores 1. vurdering af din sag. Bliver vi herefter enige om at fortsætte rådgivningen på baggrund af vores vurdering, udarbejder vi et godt tilbud til dig, som du står frit for at acceptere eller afslå.

 
 

Foreign companies!

Welcome to the home page of Zeuthens Arbejdsmiljø.

Our company has great experience in professional solutions concerning e.g. improvement notice  -  anordnung  - nakaz  - pranešimas epie pataisas from the Danish Working Environment Authority (in danish Arbejdstilsynet).

Call us on +45 2013 4516 or write zeuthens@hotmail.com for help.

Links to further information in different languages on the home page -  www.at.dk -  of the Danish Working Environment Authority - Duńska Inspekcja Pracy - Danijos darbo aplinkos priežiūros tarnyba:

picto_right.jpg